grafik tasarım hizmeti

Görsel açıdan yapılan çalışmaların yoğun olduğu grafik tasarım hizmeti tanıtım ve reklamın temel gereksinimlerinden biri olarak da düşünülebilir.

Kurumsal Kimlik Ve Grafik Tasarımı

Bir kurumsal kimlik oluşumunda logo tasarımı, temel tanıtım amacı olan kartvizitler, el ilanları olmazsa olmaz malzemelerden biridir. Şöyle ki birbirine bağlı bir şekilde bir el ilanı logosuz olmaz. Çünkü firmanızı temsil eden bir logo, kurumsallık ve bir vizyon oluşumu demektir.

Logo akıllarda kalacak olan görüntü manasına gelir. Yani tutarlı ve baskın bir renk oluşumu ile ortaya güzel sonuçlar çıkarılabilir.

Kurumsal kimlik oluşumunda en temelde firma kurulan alanın çevresine sunulan tanıtım araçlarının önemi büyüktür. El ilanlarınızın ne formda olacağı gibi detaylar grafik tasarımcıların detay açısından önem verdikleri konulardır.

Görsel açıdan tatmin edici, insanları yormayan çözümler bulabilirsiniz. Fakat bakış açısında yanılma olmaması için dijital alanda da grafik tasarımı çok büyük öneme sahiptir. Özellikle kurumsal siteler, kanallar vs. için etkileyici orijinal tasarımlara ihtiyacınız olduğunda firma başvurusu yapabilirsiniz.

Banner Tasarımları

Firmamız bünyesinde çeşitli reklam platformlarında sergileyebileceğiniz birbirinden özel banner tasarımlarına sahip olabilirsiniz. Verdiğiniz hizmetlerin önemi, kısa açıklamaları, hangi kitleye vurgu yaptığı gibi kriterler önem kazanır.  Hem yazılı hem görsel anlamda ideal görüntüleri meydana çıkarmak üzere çalışmalar sunuyoruz.  Görsel hazırlıklarında tek odak noktası görüntü değildir. Sunmak istediğiniz her ne ise rakamsal ifadelerle de bir mantığı olmalıdır. Bir indirim miktarını belirten yüzde dikkat çekici olabilir.

Sosyal Medya Görselleri

Bir kurumun en önemli ayaklarından biri sosyal medya platformlarıdır. Reklam yapılan alanlar internette etkileşimin olduğu her türlü yer olduğu için bu alanlarda öne çıkabilir ve fark yaratabilirsiniz. Grafik tasarım hizmetleri ile kurumsal hesabınızda etkileyici fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Paylaşım yapılan fotoğraflarda ne tür görüntü geçişlerinin olacağı ve ayrıntı tasarımları kritik bir önem taşır. İnternet üzerinde insanların karşısına çıkan görüntülerin akılda kalıcı olması önemlidir. Dijital dünyada iyi bir yer sağlamak adına önemli bir adım atmış olursunuz.

Kartvizit Çalışmalar

Tüm işletmeler için en temek gereksinimlerden biri kartvizitlerdir. Küçük dikdörtgen şekli yaygın görülen ve milyonlarca tasarımı olan kartvizitlerden alabilirsiniz.  Bu temel tanıtım amacı taşıyan, firmaya olabileceği gibi kişiye özel basılması da mümkün malzemelerden firmamıza yaptırabilirsiniz. İyi bir kartvizit tasarımında temel bilgilerin verilmesi gerekir. Bunu yaparken insanlar sizin firmanızla alakalı ihtiyaçlarını karşılayabileceği izlenimi olmalıdır. Adres, iletişim bilgileri, varsa internet bağlantı adresleri, Whatsapp hattı gibi detaylar olmalıdır.  İyi bir kartvizitte verilen hizmetle görsel arasında bağlantı olmalıdır.  Örneğin bir taksi durağı için kart ayarlanacaksa sarı renkler kullanılabilir.

Periyodik Tasarım Düzenleme

Bir firmanın kampanyaları her zaman aynı kalmaz. Yani hem temel bilgiler değişebilir hem de hizmet kapsamı, türlü indirim dönemleri, döneme özgü fırsatlarda değişim olabilir.  Bir kişi Ramazan Bayramı için özel hizmet indirimi yapabilir. Başka bir firma, anneler gününe özel sınırlı indirim broşürü hazırlatabilir. Başka bir kişi salgın dönemleri için farklı bir prosedür uyguladığını göstermek üzere yeni broşürler tanıtım afişleri hazırlatabilir. Yenilenme dönemlerinde düzenli olarak ihtiyacınız olan grafik tasarımlarını firmamıza yaptırabilirsiniz.

Grafik Tasarımlarda Fiyatlandırma Nasıl Yapılır

Bir grafik tasarım hizmeti alacağınızda işin özelliği ve kullanılması gereken malzeme özellikleri en önemli fiyat belirleyicisi olan kriterlerdir. Tasarım için gereken program detayları karmaşık olduğunda harcanan emek de daha çok artacaktır.   Kullanılan baskı malzemelerinin özellikleri de kendi içerisinde birçok değişik çeşitle sunulmaktadır. Örneğin el ilanları ile kartvizit aynı olmaz. Büyük bir afiş malzemesi de farklı değerlendirilir. Kartvizitlerde sayı ve malzeme kalitesi yine kendi içinde sınıflanacaktır. Büyük reklam tanıtım broşürlerinde baskı esnasında kullanılan malzeme de çoğalacaktır.  Fiyatlarda çalışmaların düzenli olarak devam etmesi durumunda esneme payı da vardır.

Katalog Çalışmaları

Firmanız için titiz bir katalog çalışması yapacağınızda grafik tasarım hizmeti alabilirsiniz. Katalogların temel amacı bütün hizmet ve ürünlerin tek bir yerde düzenli bir şekilde sıralanmasıdır. Sizin ürünlerinizden almak isteyen kişiler, bu katalog üzerinde incelemeler yaparak karar verebilir. Bütünsellik katması bakımından görsellerin ve yazıların temiz bir şekilde sıralanmış olması önemlidir.  Katalog malzemesi bazen dergiyi andıran ürünler olabilecekken internet üzerinde yayımlanmak üzere de çeşitler olabilir.

Hemen Grafik Tasarım Hizmeti Almak İçin
Formu Doldur